Le Mole Sul Farfa

Mompeo - Italië

Maandag 11 t/m zaterdag 16 september 2017

Sky during night in the agriturismo Sky during night in the agriturismo

De bestemming en de reis er naar toe

Op maandag 11 september ben je vanaf 14:00 werlkom bij agriturismo Le Mole Sul Farga. Eventueel kunnen we je oppikken bij het treinstation Fara Sabina. Dit station is in slechts 40 minuten met de trein te bereiken vanuit Rome.

Verblijf waar je bent

Je verblijft 6 dagen/5 nachten in de prachtig gelegen agriturismo. Elke kamer heeft uitzicht over de groene vallei. De kamers zijn ruim opgezet en hebben naast een eigen badkamer, allemaal twee eenpersoonsbedden. Kom je alleen? Geen probleem, we vinden wel een geschikte kamergenoot voor je.

Laat de dag brengen, wat hij brengen wil

Elke dag is er een programma welke bestaat uit activiteiten als yoga, meditatie, (stilte)wandelingen en creatieve workshops. Voel je welkom om erbij aanwezig te zijn, maar ook vrij om juist een onderdeel over te slaan. Er is alle ruimte om je terug te trekken en te kiezen voor een eigen invulling van (een deel van) de dag. Loop naar de rivier, lees een boek bij het zwembad of ontspan tijdens een massage van Loraine.

Liefde gaat door de maag

Je proeft het Italiaanse landschap. Drie keer per dag wordt er een voedzame en plantaardige maaltijd bereid door Frederique en er zullen gedurende de hele dag voldoende dorstlessers voor je klaarstaan. Aan tussendoortjes is ook gedacht, er is geen gebrek aan fruit, snackgroenten en zelfgebakken lekkernijen. We hebben er voor gekozen om geen alcohol te schenken, maar je bent vrij om een wijntje te drinken of een biertje open te trekken wanneer je wilt. In de agriturismo is de mogelijkheid om wijn en bier te kopen.

Enkele dingen moet je zelf regelen

De reis van en naar het treinstation Fara Sabina is voor je eigen rekening. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf de manier van reizen te kiezen en om er, bijvoorbeeld, nog een paar dagen Rome aan vast te plakken. Daarbij raden we je aan om een goede reisverzekering af te sluiten. Als laatste willen we benadrukken dat de reis exclusief drukte, lawaai en verplichtingen is, laat deze vooral thuis.

Wees welkom

Wil je er 11 september bij zijn? Reserveer nu je plek door € 500,- over te maken op NL12TRIO0338461922 t.a.v. F. Baas. Zodra we het geld hebben ontvangen sturen we je een ontvangstbevestiging.